Werkwijze

Recent uitgevoerd schilderwerk ziet er al snel goed uit. Maar volgend jaar? En de jaren daarna? Pas dan blijkt de kwaliteit van voorbereiding, materiaalgebruik en vakmanschap. De werkwijze richting een opdracht van Benard Schildersbedrijf is altijd op maatwerk gebaseerd. Toch keert een viertal duidelijke stappen bij iedere opdracht terug. 

IMG_1189.JPG

1. Het eerste contact

U benadert ons met uw vraag. Eigenlijk kunnen we die zelden op afstand beantwoorden. We komen graag – overdag of ’s avonds – bij u langs om uw wensen te inventariseren en te inspecteren hoe het desbetreffende schilderwerk er bij staat. Als dat duidelijk is krijgt het z'n vervolg.

IMG_1142.JPG

2. Prijsopgave en werkomschrijving

Zo snel als mogelijk na onze afspraak op locatie, krijgt u een offerte en een werkomschrijving toegestuurd. Daarin leggen we uit hoe we te werk willen gaan, welke materialen we willen gebruiken, welke technieken worden toegepast en waarom. Vergelijkt u verschillende offertes met elkaar? Kijk dan goed wat in de werkomschrijving allemaal is opgenomen, zodat u geen appels met peren vergelijkt. Betreft het grotere werken, dan kan in overleg met onze leverancier eveneens een meerjarig onderhoudscontract  worden afgegeven. 

IMG_1643.JPG

3. Uitvoering

Bent u akkoord met de offerte? Dan komen we op het afgesproken tijdstip bij u langs voor de uitvoering. We proberen u tijdens onze werkzaamheden zo min mogelijk tot last te zijn terwijl we tegelijkertijd streven naar een optimaal eindresultaat. Tijdens de uitvoering houden we regelmatig overleg om zo nodig bij te sturen naar dat doel.

IMG_1159.JPG

4. Oplevering

Gezonde en prettige communicatie vinden we net zo belangrijk als de kwaliteit van ons schilderwerk an sich. Dat geldt vooraf, tijdens, maar ook zeker bij en na de oplevering van het werk. We streven naar maximale tevredenheid, maar zit u toch ergens mee, dan doen we er alles aan om uw zorgen of problemen weg te nemen. 

Werkgebied

  • Zoetermeer
  • Benthuizen
  • Hazerswoude
  • Zoeterwoude
  • Voorschoten
  • Leidschendam
  • Voorburg
  • Den Haag

Contactgegevens

Velddreef 206
2727 CR  Zoetermeer

Telefoon 06 - 25 02 74 09
Of stuur ons een e-mail

contactformulier
Scroll naar boven